Copii

     Societatea s-a schimbat. Tehnologiile noi ne invadează căminele şi ne lăsăm păcăliţi de mirajele conexiunilor wireless sub pretextul progresului. Am vrea ca fiecare dintre copiii noştri să beneficieze de lucruri la care noi nu am avut acces şi ne străduim să le punem lumea la picioare.

     Care este rezultatul? Familii debusolate pentru că părinţii, obosiţi după orele suplimentare de la serviciu nu mai au timp de păsurile copiilor. copii maturizaţi înainte de vreme datorită lucrurilor cu care se confruntă sau pe care le-au primit de la televizor. O lume prinsă în vârtej (muncă- distracţie- bani), care uită adesea de scurta măsură a zilelor noastre şi de Creatorul care ni le-a dat.

     Noi, ca Biserică, ne luăm în serios rolul de sare a pământului. Prin noi copiii noştri şi prietenii lor de fieunde trebuie să afle de iubirea, grija şi puterea salvatoare a lui Dumnezeu. Într-o lume când eroii manga sunt la mare preţ, copiii trebuie încurajaţi să devină ei înşişi eroi ai credinţei, având modelul Domnului Isus şi modelele ucenicilor Săi: Pavel, Petru, Ioan, Iacov, Luca, Barnaba, Timotei...

     Noi suntem cei care trebuie să le arate copiilor cum să meargă pe Calea lui Dumnezeu – pentru că este una singură, orice ar spune vreo religie oarecare ("Isus a zis: *Eu sunt calea, adevărul  şi viaţa. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine.* " – Ioan 14: 16)

     În această lume aflată în plină criză, unde totul este relativ, Isus este Absolutul, oaza noastră de stabilitate. El nu se schimbă şi nu-şi modifică mereu priorităţile. Ne acordă aceeaşi atenţie şi ne dă ajutor să găsim drumul bun spre inima Tatălui din ceruri.
     Trimiteţi copiii la Şcoala Duminicală! Vrem ca în nesiguranţa zilnică să le oferim Ceva de care să se agaţe.
"Învaţă-l pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea."(Proverbe 22:6)

Coordonator departament Copii

Pastor ,

Ioan - Titus COROBAN

Responsabil  departament

Ionică BORAN

Învățător :

Grupa de adolescenti :
       
Ionică BORAN
        Robert JURA
Grupa Mare  :
        Sorin GAi
        Ionut BUGARIN
Grupa Mijlocie :
        Lidia TODOR
        Lavinia TODOR
        Violeta LAZAR
        Lidia BALINT
Grupa Mica :
        Evelina BORAN
        Cristina STANAMIRESCU
        Ligia GAI


Liderii de inchinare :

       
Laura COROBAN
        Rodica GAI

Planificari

EXCURSIE CU COPIII PE MUNTELE MIC

GRUP COPII
Lucrarea copiilor la Casa de copii BUNAVESTIRE
Imagini din timpul de studiu Biblic

 Trimite articolul unui prieten